Bizapp Help Center

Bizapp Help Center

Perlukan bantuan?

Rileks! Kami sedia membantu anda.

Bizapp_Sesi Zoom

Sertai Sesi ZOOM Percuma!

Setiap Hari Selasa & Khamis | 11:00 AM

Dapatkan penerangan ringkas penggunaan BIZAPP secara umum & anda boleh terus menggunakan BIZAPP. Ajukan soalan kepada kami dan mereka akan menjawab serta merta

Bizapp_Sesi Rundingan

Tempah slot rundingan untuk Syarikat atau Organisasi

Anda sudah ada struktur & sistem untuk bisnes & ingin tahu bagaimana BIZAPP boleh bantu anda menjadi lebih produktif? Hubungi kami untuk dapatkan slot rundingan secara khusus

Cari solusi mengikut modul yang tersedia.

Panduan berguna untuk Founder dan Stokis

Mulakan langkah pertama bisnes anda dengan pakej lengkap BIZAPP Ultimate. Pakej ini mengaktifkan semua integrasi dan membolehkan anda memiliki team jualan agen dan dropship.

Selanjutnya >

Kenal pasti halaman utama BIZAPP versi web. Lihat kedudukan butang, statistik pantas dan maklumat terkini.

Selanjutnya >

Dapati senarai modul dan fungsi-fungsi pada menu. Ketahui secara ringkas kegunaan setiap modul dan fungsi. 

Selanjutnya >

Atur sistem untuk memudahkan anda, staf dan team jualan menggunakan BIZAPP bagi urusan jual beli. Tetapkan syarat-syarat aktiviti dan lain-lain.

Selanjutnya >

Modul Koleksi ialah senarai kategori produk. Sesuatu produk boleh berada dipelbagai koleksi. Ikuti langkahlangkah ini untuk mencipta koleksi produk terbaharu. 

Selanjutnya >

Modul Bulk Produk boleh menambah atau mengemaskini produk dengan jumlah yang banyak. Anda perlu memuat turun template yang tersedia, mengisi Excel dengan tepat dan memuatnaik kembali data berkenaan.

Selanjutnya >

Modul Inventori menyenaraikan rekod keluar masuk stok anda beserta nota. Anda juga dapat mengubah kira-kira stok disini.

Selanjutnya >

BIZAPP menawarkan sistem agen satu aras (one-level) dengan kemudahan enam (6) kumpulan agen. Ikuti langkah-langkah ini untuk mengatur tetapan sistem agen anda beserta kriteria (KPI, harga agen dan lain-lain) pada setiap kumpulan agen.

Selanjutnya >

Salah satu saluran jualan BIZAPP ialah team sales atau agen/dropship. HQ/Stokis boleh mendaftar akaun mereka dari dalam sistem. Semua pendaftaran menggunakan cara ini akan ikuti akaun HQ/Stokis tersebut secara automatik. Tiada had limit bilangan agen yang boleh didaftarkan.

Selanjutnya >

Gunakan sistem pembayaran online BIZAPPAY untuk menjamin sekuriti pembayaran serta menjadikan anda tampak lebih profesional dalam berurus niaga.

Selanjutnya >

Urus penjualan dari website anda dengan integrasi ini. Guna plugin BIZAPP for WOO COMMERCE untuk hubungkan website anda dengan akaun BIZAPP anda.

Selanjutnya >

Urus penjualan dari Shopee anda di BIZAPP dengan integrasi ini. Ikuti langkah-langkah yang disediakan untuk hubungkan akaun Shoppe anda dengan akaun BIZAPP anda.

 

Selanjutnya >

Urus penjualan dari TikTok Shop anda di BIZAPP dengan integrasi ini. Ikuti langkah-langkah yang disediakan untuk hubungkan akaun TikTok Shop anda dengan akaun BIZAPP anda.

Selanjutnya >

Modul Wsapme menyediakan penghantaran notifikasi menggunakan WhatsApp bagi modul Penghantaran No. Tracking, Auto-Followup dan Blast Notifikasi. Ikuti langkah-langkah ini untuk hubungkan Wsapme anda dengan akaun BIZAPP. 

Selanjutnya >

BIZAPPOS adalah aplikasi sistem Point of Sale (POS) untuk pengguna BIZAPP. Anda perlu muat turun aplikasi BIZAPPOS dari tablet atau telefon.

Selanjutnya >

Aplikasi BIZAPPOS membolehkan anda merekod jualan langsung. Bagi sebarang perubahan pada produk, penambahan atau pengurangan kuantiti stok, anda perlu lakukannya di BIZAPP

Selanjutnya >

Hubungi admin untuk sebarang pertanyaan!

Alamat :

Bizapp Ventures Sdn. Bhd (1264085-M)

No. 14-2, Jalan 8/36, Seri Bangi, Seksyen 8, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia.

Tel :

1-700-81-2798

Korporat

Cerita Kami

Bizapp Group

Kolaborasi

Solusi

BizApp

Bizapp Academy

Bizapp Ventures © 2022. Hak Cipta Terpelihara.

Pendaftaran Anda Telah Diterima

Sila Bersedia Untuk Team Kami hubungi anda

Bersedia untuk Melonjakkan Perniagaan ada dengan lebih tinggi!