Your Sales Management Application

BIZAPP menyumbang RM 1.27 juta bersama Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) untuk Usahawan didalam Program JMKM@Dedagang.

BIZAPP melalui Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) telah bersetuju menyumbang sejumlah RM1.27 juta untuk bersama sama MDEC dalam menyokong usahawan tempatan didalam program Jualan Murah Keluarga Malaysia @DE Dagang (JMKM@DE Dagang) sehingga akhir tahun ini.

Melalu program ini BIZAPP dan MDEC akan memadankan sumbang masing masing sehingga dapat memberi manfaat subsidi seratus peratus kepada lebih 8500 usahawan sama ada telah terlibat dalam perniagaan online atau baru ingin menceburinya untuk menggunakan aplikasi pengurusan perniagaan BIZAPP dengan pakej paling lengakap yang dikenali sebagai BIZAPP ULTIMATE.

Bizapp adalah platform digital yang menawarkan ekosistem digital keusahawanan yang lengkap lagi mudah untuk diaplikasi di dalam gaya hidup keusahawanan. Aplikasi BIZAPP dilengkapi sistem pengurusan ejen & data pelanggan, pengurusan pesanan, pembayaran online, integrasi sistem penghantaran, pengurusan inventori, sistem POS, website jualan dan notifikasi jual beli dan penghantaran terus ke dalam WhatsApp dan banyak lagi fungsi penting yang disatukan didalam satu aplikasi.

Bagi usahwan yang ingin mendapatkan BIZAPP ULTIMATE boleh memohon dengan melawati  https://www.bizapp.com.my/de-dagang .  semua usahawan yang memohon dan terpilih akan diberikan pakej BIZAPP ULTIMATE yang merupakan pakej lengkap semua fungsi penuh dalam pengurusan perniagaan selama satu tahun.

Comments are closed.

Pendaftaran Anda Telah Diterima

Sila Bersedia Untuk Team Kami hubungi anda

Bersedia untuk Melonjakkan Perniagaan ada dengan lebih tinggi!