Your Sales Management Application

Jana jualan sehingga 4 juta dengan sistem BizApp

Hasil jualan yang menggunakan kaedah ejen sangat berkesan kerana ada HQ yang berjaya membuat jualan sehingga RM 4 juta ringgit dalam masa 3 bulan sahaja.

Namun begitu untuk mencapai angka ini bukan suatu yang mudah!

Selain plan pemasaran yang mantap. Pengurusan ejen dan tempahan juga sangat sangat penting. Ini lah cabaran utama yang sebenarnya!

Bayangkan beratus ejen jualan seluruh negara yang dilantik membuat pesanan barangan untuk mereka jual atau pesanan dari pelanggan mereka untuk HQ hantar. Pesanan pula bukan sedikit.

Disinilah kredibiliti HQ diuji. Jika salah Langkah, maka inilah kali pertama dan kali terakhir capai angka tersebut!
Bayangkan kalau semuanya dibuat secara manual. Pembahagian Stok ikut jenis produk, baki stok yang tinggal, pesanan yang perlu hantar, pengesahan pembayaran dari ejen dan pelanggan, alamat penghantaran, pembungkusan, pemakluman proses pembungkusan dan penghantaran dan banyak lagi!

Disini lah rahsia bagaimana HQ tersebut berjaya membuat jualan sehingga RM 4juta dalam masa 3 bulan. Kerana mereka menggunakan sistem pengurusan Bizapp sepenuhnya!

https://www.youtube.com/watch?v=wuSdtLKITR8&t=1sSemua ejen akan membuat pesanan dan pembayaran melalui aplikasi Bizapp kepada HQ. tidak perlu lagi pembayaran manual yang leceh lagi melambatkan. Pembayaran pula diterima dari semua bank di Malaysia melalui sistem BIZAPPAY .

Pembayaran melalui sistem BIZAPPAY ini akan terus disahkan tanpa perlu kita buka akaun kita setiap kali terima pesanan atau merujuk resit bukti pembayaran dari pelanggan kita!

Pihak HQ pula akan menguruskan tempahan melalui sistem Bizapp dengan sangat mudah kerana ia telah direka khusus untuk menyelesaikan masalah ini.

Staff HQ hanya perlu merujuk kepada bahagian notifikasi penghantaran, membuat pembungkusan dan menekan butang cetak AWB.

Ya! Tak perlu isi semula alamat pelanggan yang memesan! Siap bungkus dan tampal sahaja. Bizapp telah berintegrasi dengan hampir semua syarikat penghantaran yang ada di Malaysia.

Tak perlu dah buat AWB secara manual.

Bukan itu sahaja HQ ada pilihan untuk menghantar maklumat TRACKING number terus kepada pelanggan melalui aplikasi Bizapp. Sangat meyakinkan!

Dengan sistem Bizapp juga fungsi rekod stok juga diletakkan. Ini akan mengelakkan pesanan melebihi stok yang tinggal!

HQ juga dapat memantau perjalanan stok supaya boleh restok dengan segera barangan yang hangat!

Maka tidak hairanlah ada HQ dan founder dapat mencapai angka jualan seperti itu dalam masa yang sekejap sahaja. Mereka dapat fokus sepenuhnya operasi dengan baik.

Ingatlah Pesanan yang diterima dan dihantar dengan cekap itulah rahsia kegembiraan pelanggan.
Pelanggan gembira ejen juga akan gembira maka jualan juga akan meningkat naik!

Banyak lagi fungis Bizapp yang amat patut dimanfaatkan semua HQ, founder dan ejen. Antaranya whatapp blast, email blast untuk tujuan pemasangan kepada pelanggan. Jom sama sama explore sistem ini dan terus maju ke hadapan Bersama BIZAPP!

Jom daftar di https://web.bizapp.my/

Selain boleh di akses menggunakan website.
Aplikasi BIZAPP boleh di pasang di smartphone anda.

Jika anda pengguna Android boleh klik link berikut : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bizapp.bizappx

Jika anda pengguna Iphone atau ipad boleh klik link berikut : https://apps.apple.com/us/app/id1114391250

 

Comments are closed.

Pendaftaran Anda Telah Diterima

Sila Bersedia Untuk Team Kami hubungi anda

Bersedia untuk Melonjakkan Perniagaan ada dengan lebih tinggi!