Ini sesi Face to Face! Tawaran Special Tiket Seminar 10x Grow Tim Sales & Ejen lebih laju. Kini dibuka dalam masa 10 minit sahaja.

240326_Kuasai Game Ejenship 10x (Vector 1)

Perhatian Untuk Founder & Leader Yang Ada Tim Sales & Ejen!

Nak belajar strategi urus grow team ejen & tim sales dengan 'Cara Baru' dalam zaman baru 2024 yang penuh mencabar untuk Bina Team Ejen Yang 'Aktif Seperti Dulu' & komited hasilkan jualan 7 angka sebulan dalam bisnes anda?

Teruskan membaca, hanya perlukan kurang 3 minit sahaja bagaimana seminar ini dapat selesaikan masalah anda.
Dan tebus BONUS PERCUMA yang anda tak akan jumpa dimana-mana. Ini adalah koleksi ‘harta karun’ yang disimpan dalam peti besi. 

*Terhad kepada 50 terawal.

Kenapa Perlu Join & Hadir?

Sebab Kami Mahu Anda Letupkan Jualan Anda Bersama Team Ejen & 10x Ganda Naikkan Jenama Bisnes Anda Seluruh Malaysia!

Dan..
kami sangat yakin selepas anda hadir, anda akan ketahui 'Rahsia Tim Sales & Ejen Kembali Aktif Seperti Dulu', most importantly bertahan lama & anda akan nampak betapa pentingnya anda perlu urus tim ejen jualan yang aktif & komited!

Problem 3

Anda tengah hadapi masalah seperti di bawah ini?

  • Ada ramai ejen? Tapi masih ‘Turun Padang’ settlekan masalah ejen? Susah nak berkembang?
  • Ada ejen tapi SENDU? Nak rekrut ejen berkualiti tapi blur nak rekrut dimana? Bagaimana nak bermula?
  • Ada ejen tapi blur tak tahu bagaimana nak guide ejen anda? Training yang dibuat tak bagi impak? Semua tidur?
  • Tiada skills dalam jadi leadership? Engage dalam group tapi ramai yang CCTV!

Nak tahu apa 3 Rahsia yang bakal dibongkarkan dalam seminar ini?

Step by Step!

Kami akan tunjukkan step by step strategi urus & grow bisnes tim sale & ejen ‘Cara Baru’ dalam zaman baru 2024 yang penuh mencabar untuk bina tim ejen yang ‘aktif seperti dulu’ & komited hasilkan jualan 7 angka sebulan dalam bisnes anda

Masthead_10x Mudah Grow Bisnes

Rahsia #1:

Gameplan Rekrut Ejen

  • Ada ramai Ejen? Tapi Masih ‘Turun Padang’ Settlekan Masalah Ejen? Susah Nak Berkembang?
  • Dalam modul ini, anda akan belajar ‘8 Strategi Low Cost Marketing’ untuk mula kempen rekrut ejen anda di online.
  • Anda juga akan belajar apakah rahsia untuk rekrut ejen berkualiti di online yang bukan sekadar join tapi krik krik. Tapi ejen yang komited & fight all out bersama anda!
Bizapp_Sesi Rundingan

Rahsia #2:

7 Rahsia Bina Imej Leader Ejen Berpengaruh

  • Kemampuan seseorang leader menggerakkan kumpulan bergantung pada skill mempengaruhi kumpula tersebut.
  • Skill mempengaruhi bermula dengan karisma seseorang leader itu dibina melalui imej leader di mata kumpulan.
  • Dalam seminar ini anda akan belajar skill yang digunakan pemimpin berpengaruh dunia bagaimana bina imej supaya team pandang dan follow anda sebagai leader mereka.
Bizapp_Academy

Rahsia #3:

Formula Urus Ejen

  • Ejen baru join group tapi anda tak tahu bagaimana nak sambut mereka? Risau ejen rasa “Frust” sebab kedatangan mereka dihiraukan? Uish.. bahaya tu! Tu tanda anda tak ada komunikasi yang jelas dengan team anda!
  • Mereka join anda sebab percaya anda boleh guide mereka dari A-Z! Tanpa onboarding yang bagus group whatsapp anda bakal jadi CCTV. Ramai takkan respon dengan chat anda
  • Dalam seminar ini anda akan belajar Sistem Onboarding ejen terbaik supaya dapat bina ‘excitement’ & boarding di kalangan tim ejen anda.
230907_Mastering BIZAPP (Vector)

Mesti anda tertanya-tanya betul ke speaker yang akan kami tonjolkan dapat membantu anda?

Tuan-Shafiq_EjenPro 2

Hai! Saya Shafiq Supenah..

Saya merupakan Founder di EjenPro. Saya mula aktif dalam sistem jualan melalui sistem Ejen sejak tahun 2007 sehinggalah sekarang. Mula berniaga dari zaman universiti, saya pernah mempunyai rangkaian Ejen seramai 5000 orang dibawah perniagaan saya.

Kini saya fokus dalam seminar pembangunan ejen bersistem. Sejak awal tahun 2021 saya mula fokus kepada seminar untuk membina ejen dan membantu pemilik bisnes untuk meningkatkan jualan dengan cara yang betul.

“Pengalaman Hilang Ribuan Ejen Cetus Inspirasi.”

Adat orang berniaga. Saya juga pernah ‘terduduk’ bila hilang ribuan ejen. Sepanjang jatuh bangun saya dalam dunia ejen.

Bisnes ejen ini mudah kalau anda tahu ‘master key’ nya. Dan ‘master key’ ini yang bakal kami di Ejenpro dedahkan kepada anda dalam seminar dan program kami.

Amaran! Apa yang anda bakal belajar nanti adalah ilmu yang datang dari ‘real experience’. Bukan teori!

Ini adalah mereka yang kami dah bantu dalam sakit pening mereka uruskan ejen…

Tuan Shafiq_EjenPro(1)

Masih Belum Yakin?

Seminar ini dapat membantu? Jom lihat feedback peserta yang pernah hadir ke seminar sebelum ini.

Latest! Bukti & testimonial daripada student EjenPro ini.

Screenshot 2024-02-14 at 12.58.01 PM
Testimoni SC 1
Testimoni SC 3

BONUS...

50 PEMBELI TERAWAL!!!

Limited untuk 100 Yang Bertindak dapatkan tiket ke seminar ini. 

Anda bakal mendapatkan BONUS-BONUS dibawah secara PERCUMA :

Psst.. Bonus-bonus ini tak akan jumpa dimana-mana. Ini adalah koleksi ‘Harta Karun’ yang disimpan dalam peti besi. Tapi disebabkan anda special, kami bagi pada anda! Tetapi anda perlulah jadi 50 yang terawal grab tiket ke program ini!

BONUS 1

Audio Strategi Reward Owner
(Bernilai RM297)

Bonus 1

Dalam bonus ini anda akan belajar apakah reward yang paling efektif untuk bagi pada ejen supaya mereka bersemangat. Anda juga akan belajar apakah 3 ‘Game Reward’ yang anda boleh buat supaya ejen tak cepat bosan. Akhir sekali anda akan ketahui apakah cara untuk buat ejen teruja bila anda bagi reward. 

BONUS 2

Audio Kunci Psikologi Ejen dalam Training
(Bernilai RM297)

Dalam audio ini anda akan mengetahui titik rahsia yang anda perlu ransang ketika training supaya mereka balik buat tindakan! Anda juga akan belajar ‘teaching methodology’ yang efektif dalam menarik minat ejen. Anda akan belajar ‘1 Common Mistake’ yang ramai orang buat ketika training yang menjadikan training anda takde hasil!

BONUS 3

Audio 5 Level Leadership
(Bernilai RM297)

Team ejen akan berkembang bila ada leader. Dan untuk ada leader anda perlukan sistem bukan nasib baik. Dalam audio ini anda akan belajar 5 tahap kepimpinan ejen dan bagaimana nak bawa ejen dari satu tahap ke tahap yang lain hingga capai tahap tertinggi. Supaya mereka boleh memimpin pasukan ejen anda tanpa perlu anda turun padang & pening kepala.

BONUS 4

Panduan 7 Aktiviti Kejut Ejen Tidur
(Bernilai RM99)

Bonus 4

Nak naikkan semangat Ejen? Dah buat live dan training tapi Team Ejen masih SENDU? Follow panduan ni untuk anda ketahui 7 aktiviti untuk bina tim Ejen yang aktif & agresif hasilkan jualan setiap bulan!

List Bonus yang anda akan dapat akses Percuma apabila anda Grab Offer ini.

Khas untuk 50 peserta terawal daftar tiket
early bird sahaja!

"SPECIAL OFFER"

All Bonus

Jumlah Nilai Sebenar : RM 4,987!

Hari Ini : RM 29.00

Tawaran Special Tiket Seminar 10x Ganda Grow Tim Ejen & Sales lebih pantas kini dibuka dalam masa 10 minit sahaja!

*Dan Ini Adalah Special Offer Yang Tidak Pernah Kami Tawarkan Di Mana-Mana,
Hanya Untuk Peserta yang hadir ke Seminar Urus & Grow Team Ejen

Masih menunggu nasib yang ajaib dan takut membuat perubahan untuk diri Sendiri & Family?

Teruskan, berada di tahap yang sama setiap tahun. Malas USAHA. 

Kami dah sediakan jalan shortcut untuk anda. hanya perlu buat keputusan sahaja sekarang!

Mereka juga seperti anda sebelum ini, ragu-ragu dengan keputusan.. tapi lepas join & hadir program ini, lihat berapa gembiranya mereka dengan RESULTS yang dicapai

Tuan Erman Taib, CEO IREAL ACADEMY

Tim ejen Ireal Academy telah berkembang dari 1500 ejen hingga ke 4000 ejen seluruh Malaysia, selepas belajar dalam kelas EjenPro. Tuan Erman hanya menggunakan teknik rekrut yang EjenPro sarankan.

Sales sebelum join EjenPro 2021 : RM 649 Juta
Sales selepas join EjenPro 2022 : RM 944 Juta

Tuan Zazz Adam, Master Leader Canchy Sdn Bhd

Tim Ejen Canchy telah berkembang dari 300 ejen kepada 810 ejen, selepas belajar dalam Kelas Team Revolution dengan EjenPro. Tuan Zazz Adam hanya menggunakan Teknik BOP & Blueprint yang EjenPro sarankan.

Ejen sebelum masuk AES : 300 orang
Ejen selepas masuk AES : 810 orang

Puan Siti Maizatul, Founder M&F Resources Asia

Tim ejen Paruna Resdung telah berkembang dari tiada ejen kepada 30 ejen, selepas belajar dalam Kelas Team Revolution dengan EjenPro. Puan Siti Maizatul hanya menggunakan Teknik BOP yang EjenPro sarankan.

Sales sebelum join EjenPro : RM 3K
Sales selepas join EjenPro : RM 32K

Puan Nadia Yahaya, CEO Citra Kesom Sdn. Bhd.

Baru sahaja nak melancarkan produk pada bulan September 2022. Nekad untuk Start It Right dengan berguru bermula Ogos 2022. Sales terus meroket ke RM70K sebulan (1000 Unit)

Sales Ogos 2022 : Tiada
Sales September 2022 : RM 70,000

List Bonus Yang Anda Akan Dapat Akses PERCUMA Apabila Anda GRAB OFFER INI KHAS UNTUK 50 PESERTA TERAWAL DAFTAR TIKET "SPECIAL OFFER" Sahaja!

All Bonus

Jumlah Nilai Sebenar : RM 4,987!

Hari Ini : RM 29.00

(Anda Jimat RM 4,958)

Tawaran Special Tiket Seminar Urus & Grow Team Ejen kini dibuka dalam masa 10 minit sahaja!

Soalan – Soalan Yang Selalu Ditanya Kepada Team Kami.

1. Macam mana nak tebus semua Bonus-bonus ini semua?

Jawapan : Bonus akan diberikan selepas anda hadir ke SEMINAR pada 28/2/2024 (Rabu) nanti.

2. Saya duduk jauh boleh join juga ke?

Jawapan : Boleh! Daftar dahulu dan team ejenpro akan bantu permudahkan urusan anda.

3. Jika saya tidak berpuas hati boleh saya refund duit kembali nanti?

Jawapan : Boleh! Tiada masalah kami akan refund kembali duit anda selepas anda hadir ke Seminar selama 1 hari nanti.

4. Sesuai ke saya join Seminar ini?

Jawapan : Kami tiada paksaan anda untuk join, ILMU sentiasa kene UPGRADE dari semasa ke semasa, Kami yakin dengan seminar 1 Hari ini akan membuka mata anda untuk nampakkan satu peluang dimana ramai usahawan terlepas pandang mengenai kepentingan GROW SALES DENGAN EJEN untuk membuat sales anda BERKALI-KALI ganda berbanding menggunakan model bisnes lain.

5. Berbaloi ke saya daftar dengan harga ini?

Jawapan: Tidak berbaloi jika anda seorang tidak ada USAHA dan BERTINDAK untuk belajar benda baru, Level kejayaan seseorang bergantung kepada tingginya ILMU yang mereka ada. fikir-fikirkan..

Tarikh Seminar 10x Grow Tim Sales & Ejen lebih pantas

Perlukan Bantuan?

Klik butang dibawah untuk terus PM team kami :

10x Seminar Grow Tim Sales & Ejen © 2024. Hak Cipta Terpelihara.

Pendaftaran Anda Telah Diterima

Sila Bersedia Untuk Team Kami hubungi anda

Bersedia untuk Melonjakkan Perniagaan ada dengan lebih tinggi!